V sokovnik skupaj dodajajte 1-2 mandlja na sekundo in vodo, dokler ne porabite vseh sestavin. Ni priporočljivo, da naredite veliko mleka na ta način...
Namočene ali blanširane mandlje z eno roko postopno dodajamo v sokovnik, z drugo dolivamo vodo. Postopek ne sme biti prehiter. Če želimo toplo...
Edinstvena poslastica, po izgledu kot mleko in ima okus soka, je najenostavnejši afrodiziak izjemnega okusa, barve in arome - prava poslastica.
Hladno stiskanje sadja v sok, pušča vso svojo aromo, barvo in okus. Vsak sok, zlasti sok v kombinaciji različnih vrst sadja, je nepozabna izkušnja...
Naše izkušnje z mandarininim sokom so sledeče: kozarec mandarine je vedno prazen ... in mandarin v košarici ni nikoli dovolj! Na mandarinah lahko...
Barva čistega jabolčnega soka se izgubil v sivi jeseni - zato jabolčnemu soku dodajmo zrelo in sončno granatno jabolko. Malo granatnega jabolka in...
Vroča, nesladkana limonada ima več učinkov: alkalizira naše telo, izboljšuje prebavo in pospeši izločanje toksinov ter navlaži telo. Hitra...
Ko uživamo rukolo v solati, nam vedno ne uspe dovolj prežvečiti njenih vlaken in s tem ne izkoristimo vse njene sestavine, ki pozitivno vplivajo na...
Od celih semen granatnega jabolka - tudi koščic, boste dobili zdrav napitek lepe roza barve, bogatega in polnega okusa.
natno jabolko je tradicionalen dalmatinski sadež in je kot mandarina, poln vitamina C.Potrebno je dobro odstraniti olupek in belo membrano v kateri...
V sokovnik izmenično dodajajte četrtino jabolka in par polovičk orehov, končajte z četrtinko jabolka. Pazite, da orehi ne vsebujejo svoje trde...
Pri kombinaciji rdečega zelja in korenčka ter z dodajanjem vode, dobimo izredno zanimiv sok posebne barve in okusa.