Dostava

 

Kupljeno blago bo pripravljeno in odpremljeno v najkrajšem možnem času. Ob sobotah, nedeljah in praznikih se odprema blaga ne izvaja. Prodajalec artikel v najkrajšem možnem času pripravi, ter odpošlje.

V primeru, da se kupec pravočasno odloči za preklic naročila, mora prodajalca o tem nemudoma obvestiti na telefonsko številko 01/562 82 27 ali po e-mailu na el. naslov info@bogart.si.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk sta Pošta Slovenije in DPD, ki svoje storitve opravljata skladno z njunimi splošnimi pogoji. V primeru nakupa za znesek nižji do vključno 55 € stroške dostave krije kupec, strošek dostave znaša 3,90 eur.  Poštnina za znesek nakupa nad 55 € je brezplačna in jo krije prodajalec. Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije. V primeru, da kupca, ki je blago plačal vnaprej, ob dostavi pošiljke ni doma, mu dostavna služba v nabiralniku pusti obvestilo o poštnem paketu in o tem, kako ga lahko prevzame. 

Pri plačilu po povzetju kupec plača poleg kupnine za naročene izdelke ter poštnine še provizijo, ki jo zaračuna dostavljalec za storitev plačila po povzetju. Znesek provizije znaša 1,50 € ( Po trenutnem ceniku Pošte Slovenije, ki to trenutno imenuje vplačnina) in ga zaračuna dostavljalec ob prevzemu naročila. Dostavni službi se plača z gotovino oz. na načine, ki jih njihov sistem omogoča.

 
  Pogoji poslovanja