Uporabnik

 

Storitve spletne trgovine lahko koristi, kdor se registrira kot obstoječa stranka ali kot nova stranka, ter tudi tisti, ki se prijavi kot obiskovalec. Za termine obstoječa stranka, nova stranka ter obiskovalec se v nadaljnem tekstu uporablja beseda uporabnik. Ob registraciji v sistem uporabnik določi uporabniško ime, ki je enako elektronskemu naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Z registracijo ali prijavo obiskovalec spletne trgovine zagotavlja, da je starejši od 18 let, da so njegovi kontaktni podatki točni, ter postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa, če potrdi Splošne pogoje poslovanja.

Prodajalec si pridržuje pravico do kakršnih koli sprememb splošnih pogojev poslovanja brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave in so za uporabnika zavezujoče.

Uporabnik se s potrditvijo polja »Prijava na e-novice (ang. Newsletter)”, prijavi na prejemanje brezplačnih novic. Uporabnik se strinja, da podjetje Bogart d.o.o. podatek o uporabnikovem elektronskem naslovu ter njegove kontaktne podatke hrani in obdeluje do pisnega ali elektronskega preklica (odjave), v raziskovalno in tržno komunikacijske namene. Varstvo osebnih podatkov je zagotovljeno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2, Ur.l.RS št. 163/2022, z dne 27.12.2022) in  Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (EU 2016/679 - GDPR - General Data Protection Regulation).

 
  Pogoji poslovanja