Splošni pogoji poslovanja

 

Splošni pogoji Spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), Obligacijskim zakonikom (OZ) ter s priporočili TZS. (Opomba: Besede, zapisane v moški slovnični obliki, se vselej nanašajo na oba spola.)

Splošni pogoji določajo delovanje spletne trgovine , obveznosti in pravice uporabnika, ter urejajo odnos med spletno trgovino in uporabnikom. Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja. Prosimo, da pogoje poslovanja vedno natančno preberete, predno oddate naročilo v spletni trgovini. Z oddajo naročila v spletni trgovini, se obvezujete, da ste prebrali splošne pogoje poslovanja in se z njimi strinjate.

Uporabnika zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku oddaje spletnega naročila. S spletno trgovino upravlja podjetje Bogart d.o.o., Pšata 81A, SI-1262 Dol pri Ljubljani Ljubljana, matična številka 1840231000, davčna številka SI88183882, ki je tudi ponudnik storitev e- poslovanja.

Spletna trgovina je odprta vsak dan, 24 ur na dan. Zaradi različnih tehničnih razlogov poslovanje prek spletne trgovine ali celo dostop do trgovine včasih ni mogoč. Zato si ponudnik pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi dostop do strani spletne trgovine. Ponudnik ne prevzema odgovornosti za nedelovanje trgovine zaradi neznanja uporabe, kakršnih koli posledic zlorabe spletne trgovine, nedelovanje storitve zaradi izpada omrežja, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno, lahko tudi za daljši čas, motile uporabo.

 
  Pogoji poslovanja