Varnost

 

Nakupovanje in plačevanje prek spletne trgovine je varno. Zaradi vaše kartične varnosti, plačila s plačilno kartico, plačilo lahko opravite preko sistema PayPal.

Varstvo podatkov/Šifra

Vsi podatki, ki nam jih posredujete, so zakodirani s pomočjo tehnologije za šifriranje podatkov SSL. Ta napredni postopek šifriranja podatkov omogoča, da so osebnih podatki zaščiteni in jih ni mogoče prestreči. Osebni podatki se v kodirani obliki prenesejo z vašega računalnika v avtorizacijski strežnik banke in se ne shranjujejo na strežniku ponudnika. Če želite preveriti, ali je vaš brskalnik med plačevanjem v varnem načinu, poiščite ikono ključavnice v spodnjem kotu ali na koncu vrstice z naslovom v brskalniku.

V primeru sprememb, dopolnitev ali napačnih osebnih podatkov, kot tudi podatkov pravnih oseb, lahko uporabniki preverijo, po potrebi spremenijo oziroma dopolnijo svoje podatke, vnesene ob registraciji. Pri uporabi vaših osebnih podatkov uporabljamo razumne ukrepe, ki ščitijo te podatke pred izgubo, napačno uporabo, razkritjem, spremembo ali uničenjem.

Vaša privolitev - za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov

Z registracijo  na spletnih straneh podjetja Bogart d.o.o se kot njihov uporabnik:

  • strinjam in dovoljujem družbi Bogart d.o.o., da zbira, vodi, obdeluje, uporablja, in shranjuje moje osebne podatke v svojih zbirkah osebnih podatkov v namene neposrednega trženja in informiranja.
  • Izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadarkoli zahtevam, da družba Bogart d.o.o., preneha uporabljati moje osebne podatke za namen neposrednega trženja in preneha pošiljati informacijska gradiva.
 
  Pogoji poslovanja