BRITA SVET

 
BRITA SVET

Podjetje BRITA iz Nemčije, velja že 50 let za vodilnega strokovnjaka pri filtraciji vode. Da bi zagotovili visoko kakovost BRITA proizvodov so filtrirni vložki, surovi materiali in končni izdelki, stalno podvrženi kontroli in testiranju po kriterijih kakovosti tovarne BRITA. Izdelke nenehno testirajo tudi neodvisni inštituti in znanstveniki.TÜV Süd GmbH redno preverja tako originalne BRITA filtrirne vložke, kot tudi celotni sistem za filtracijo vode in certificira popolno ustreznost za živila.

 

Prednosti filtriranja vode s filtrirnim sistemom BRITA :

Enostavna uporaba ter ugodna cena za mehkejšo in okusnejšo vodo brez klora, težkih kovin, pesticidov in organskih nečistoc. Filtrirana voda je priporočljiva tako za pitje, kot tudi za kuhanje čaja in kave ter pripravljanje hrane. Seveda ne pozabimo na gospodinjske aparate (grelnike za vodo, kavne aparate...), ki jih filtracija ščiti pred nabiranjem vodnega kamna.

* Redno pitje čiste vode. pomaga mobilizirati vitamine in minerale po telesu; to zagotavlja optimalno zdravje. Filtri za vodo BRITA naredijo boljši okus vode, zaradi česar boste bolj verjetno pili več, kot pravi Brita. Dnevno priporočilo za vnos vode je 2 litra ali osem kozarcev. Pitje veliko vode bo preprečilo dehidracijo in pomagalo naravno izločiti nečistoče iz telesa.

* Premislek -  voda BRITA iz vrča, pomaga okolju z zmanjšanjem količine zavrženih plastičnih steklenic. Poleg tega, tudi prihrani električno energijo z zmanjšanjem potrebe po vreli vodi za čiščenje. Čeprav filtri nimajo posebnih zdravstvenih koristi, so zasnovani tako, da pomagajo zmanjšati količino toksinov, ki vstopajo v telo.
 


BRITA filtri so namenjeni za filtriranje nečistoč iz vaše vode; če pa ne spremenite svojega BRITA filtra v priporočenem času, je morda manj učinkovit. Če opazite majhne delce ogljika znotraj vašega vrča, karafe, bo potrebno filter zamenjati. Filtri Brita ne ubijajo mikroorganizmov ali bakterij.

BRITA filtrirne vložke lahko 100% recikliramo. BRITA izvaja recikliranje vložkov že več kot 15 let in je edino podjetje, ki svoje filtre obnavlja.

Več na : https://www.brita.de/experience-brita/firmengeschichte

 
DOKUMENTE ZA PRENOS
  brita-corporate-responsibility-bericht-de-de-2016.pdf   (16.75 MB)
  brita-self-image-brochure-en-int-2014.pdf   (1.77 MB)
  brita-verhaltenskodex-brosch?re-de-de-2015.pdf   (682.14 KB)
 
FOTO GALERIJA
Britamaxtrapluskokos Britanisamozapitje Britasaves Britasvet Stylestil Logo britaq4 18 Mmicro Nov50 Novart Novbrcent1 Novbrita fillandenjoy marella ambient1 Novbrita-homepage-banner Novbroom Novcarbon Novcomp Novelemarismetersingle Novgostota Novmission Novvisio Novwatcap
VIDEO GALERIJA
Choose BRITA and turn the tide on plastic wasteBrita® Filter for Good
  VerVita priporoča