Dehidratorji hrane VerVita

 
  • Novi modeli VerVita dehidratorjev - enostavni, praktični, zanesljivi, tihi, BPA free predalniki, z digitalnim časovnikom do 40 ur in ročnim termostatom za nastavitve od 29-63 stopinj Celzija. Garancija: prvih 12 mesecev na vse, v naslednjih 24 mesecih le deli (plača se samo servisno delo - storitev in dostavo, ne pa tudi deli)
  • Pri vsakem dehitratorju so vključene 3 Paraflex folije za sušenje tekočih in kremastih pripravkov v energetske paličice, piškotke, palačinke. Za standardno sušenje sadja in zelenjave ne potrebujemo folij.
  • Pri izboru modela aparata bodite pozorni na njegove dimenzije, da ga lahko namestite - dehidrator z 10 predali je velik aparat, namenjen tistim, ki bodo ves čas sušili večje količine zelišč, gob in celih plodov.
  • Na voljo so dehidratorji s 6, 8 ali 10 predali in model z osmimi (8) predali, kateri je v celoti iz nerjavnega jekla.

Ohranjanje in shranjevanje sadja ter zelenjave z DEHIDRIRANJEM

Dehidrirano sadje in zelenjava ima vrsto prednosti pred okisanim, zamrznjenim ali prekuhanim. Ker ni prekuhano, večina vitaminov, mineralov in drugih koristnih lastnosti sestavin v njej ostane ohranjena in ima odličen okus.

Zelo pomembno - za suho sadje / zelenjavo, ne potrebujemo nobenih kemikalij ali konzervansov.

Bakterije in mikroskopske majhne glive, ki jih najdemo na listnih plodovih, se razmnožujejo pri normalnih temperaturah in povzročajo fermentacijo in razpad sadja, vendar če zmanjšamo vlago v plodu, tako da je okoli 15%, bomo ustavili razvoj teh mikroorganizmov. Priporočljivo je, da dehidriramo pri temperaturi do 45 ° C.

 

CENO PREVERITE V NAŠEM WESHBOP-U ALI PA NAS KONTAKTIRAJTE NA :
T: + 386 1 562 82 27
F: + 386 1 562 82 28
M: +386 40 955 553
@: info@bogart.si

 
POVEZAVE
destilator megahome
  Izdelki VerVita