Blender OmniBlend V

 

Vsem strokovnjakom, za katere je mešalnik pomembno orodje v kuhinji / na delovnem mestu, vsem tistim, ki radi kuhate brez kuhanja, tistim, za katere so zeleni napitki osnova zdravja, predstavljamo JTC Omniblend V mešalnik, napravo, ki bo izpolnila vsa vaša pričakovanja!

MOČ IN HITROST
S stalno močjo 1200 W in visoko hitrostjo zmiksa vse, tudi najtršo hrano. Za razliko od domačih mešalnikov, ki ne morejo delovati 60 sekund brez pregrevanja pri mešanju zelenja pri polni moči  in so nagnjeni k pregretju motorja, so profesionalni mešalniki, kot je OmniBlend V, zasnovani tako, da pregrevanje motorja pri polni moči delovanja ni mogoče, ne glede na trajanje mešanja.

VZDRŽLJIVOST

Robustna zasnova zagotavlja trajnost mešalnika v najzahtevnejših delovnih pogojih. Poceni domači mešalniki redko zdržijo več kot leto dni, niti 500 ciklov pred izgorevanjem motorja. Pričakovana življenjska doba motorja pri OmniBlendu znaša najmanj 50.000 ciklov. To doma pomeni, da bo osnova motorja po 15 letih še vedno brezhibno delovala, zato OmniBlend lahko štejemo za vseživljenjsko naložbo.

VSESTRANSKOST

Tri hitrosti za vse načine sekljanja, miksanja sadja in zelenjave, svežega ali zamrznjenega, ledu ali trdih semen, mletja žitaric (in rožiča) v moko.

AVTOMATSKO DELOVANJE

Enostaven zagon in samodejni izklop s piskom na koncu cikla ... toliko moči le z enim dotikom. Nenadomestljiva možnost v komercialni uporabi, kjer se naredi na stotine ciklov na dan!

 

ADAPTACIJE in posodobitve od osnovnega OmniBlenda potekajo od leta 2013.

Posoda je izdelana iz najnovejših materialov brez BPA, povečana debelina posode je zmanjšala moč hrupa, zaradi česar je to najtišji profesionalni mešalnik!

Noži  so preoblikovani in povečani za še boljši učinek mešanja!

Od sredine leta 2016 je nameščena nova vrsta trpežnejšega noža, glavni potrošni material, nož z ležajem bo zdaj trajal še dlje, kot prejšnja 2-3 leta.

V prodaji je od leta 2010 ... na tisoče OmniBlendov meša na tisoče smoothijev na dan, vsi pa še vedno delujejo z originalnim motorjem, kar je v tej potrošniški dobi redkost za gospodinjske aparate.

Je edini blender/mešalnik s 7 letno garancijo na domu ali polno 3-letno garancijo za komercialno uporabo!

 

Zagotavljamo (ker smo preizkusili)  glavne prednosti mešalnika OmniBlend V:

  • Najboljši profesionalni mešalnik na trgu ("Best Buy")
  • Kvadratna 1,5 l posoda, v katero vam med mešanjem ni treba potiskati hrane in iz katere je lažje zagrabiti namaze z lopatico z minimalno količino drage hrane, ki ostane v posodi.
  • Hrup opazno manjši od podobnih mešalnikov. V ponudbi dodatki - škatla za popolno zaščito pred hrupom!
  • Manjša višina in sodoben dizajn - idealno se prilega kuhinjskemu elementu - je približno enaka višini kot sokovnik Kuvings.
  • Sodoben elektronsko krmiljen motor, ki porabi manj električne energije, zato se manj segreje in zdrži dlje, hitrost pa ne pada z obremenitvijo.
  • Japonski nož s 6 rezili je prav tako dober za suho hrano (semena, žito) kot za pijače.
  • "One-Touch" - en lahek dotik za mehki zagon in drobljenje v prvi prestavi, pospeševanje in drobljenje v drugi prestavi in ​​super hiter zaključek v tretji prestavi - samodejni izklop po 35, 60 ali 90 sekundah.
  • Zagotovljen nakup, servis, podpora in rezervni deli.
  • Nič več in nič manj kot sedemletna garancija!

Posode za blender... kvadratna 1,5 l ali okrogla 2 l ?

Kvadratna posoda (brez BPA), ki jo dobite v škatli z mešalnikom ima enostaven pokrov, je lažja in hitrejša za ravnanje in čiščenje, lažje se pobere iz nje kreme in namaze z dna posode, ni treba sekati večjih kosov hrane, saj zlahka vse potegne v vrtinec nož - je naša izbira, s katero se ne boste zmotili.

Večjo, višjo, okroglo 2 l posodo (brez BPA) lahko kupite dodatno po ceni 95 EUR. Okrogla posoda je bolj primerna za drobljenje zrnja, lanu, kave in podobne suhe žitarice, kar se v praksi redko uporablja. Priporočamo, da si ga nabavite le, če pogosto pripravite več kot 1 liter pijače naenkrat (to je edini pravi razlog za nakup te večje posode). Set nožev / ležajev je v obeh posodah enak. Če želite dobiti mešalnik s tisto večjo posodo namesto standardne kvadratne, morate to posebej omeniti in poiskati pri naročilu. Cena mešalnika je v tem primeru enaka, ne glede na to, katera posoda je v paketu.

 

VZDRŽEVANJE

Takoj po končanem delu napitek nalijte v kozarce ali kozarec. Posodo speremo s toplo vodo, nalijemo 0,5 l vode z nekaj kapljicami detergenta za posodo, damo na mešalnik in prižgemo 5-30 sekund. Dobro sperite peno, skledo obrnite, da se posuši. Pranje posode z dna, kjer je ležaj, ni potrebno. S pranjem takoj po uporabi, bo posoda ostala kot nova še dolgo. Če pustite pijačo ali vodo v posodi za daljši čas, skrajšate življenjsko dobo ležaja, posodo in nož pa bodo zajeli barve / usedline.

 

TRAJNOST

Mešalnik OmniBlend V je zasnovan tako, da v tropskih razmerah preživi vsaj 10 posod ali 30 nožev (ja, prav tako so v tropskih krajih npr. Indonezije priljubljeni po letoviščih). Pri tako tropski intenzivni uporabi sokovnikov, majhni domači mešalniki ne bi zdržali niti enega tedna. Močno prezračevanje ohranja motor OmniBlend ne glede na obremenitev in število zaporednih ciklov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo motorja brez znanega vonja po gorenju, ki pomeni začetek konca vsakega majhnega mešalnika za dom.

 

SERVIS

Skrbimo, da se vsi mešalniki OmniBlend vrtijo, kolikor je mogoče, do zadnjega, vsak dan, vsaj 7 let. Če ste osebno prinesli mešalnik v našo storitev, gre v 99% primerov za zamenjavo noža z ležajem. V redkem primeru okvare motorja dobite nadomestno bazo za dan ali dva, dokler traja popravilo. V sedmih letih prodaje mešalnikov OmniBlend je skupni odstotek odpovedi baz približno 0,3%, kar je izjemen rezultat v svetu profesionalnih mešalnikov.

TRGOVINSKA UPORABA

Priporočamo, da se pri izbiri opreme posvetujete z nami. Najpomembneje je, da imate vedno prave dodatne posode ob strani s pravim nožem, da se proizvodni cikel ne ustavi v nobenem trenutku. Leta 2017 približno 100 restavracij v HR in BiH že leta "vozi" na OmniBlend in vsi v naši državi imajo prednostno podporo, da se njihova proizvodnja pijač ne bi kadar koli ustavila. Ena izmed naših referenc Zdrawi Kutak je veriga na novo prenovljenih bencinskih črpalk Tiffon in INA, kjer lahko poleg kave iz leta 2017 pijete tudi sveže smoothije, pripravljene na Omniblend V.

 

ZLATI MALI TRIK!

Pri sokovih zelene kaše, najprej mešajte cikel 35 sekund s polno količino vode in vse trdne in žilave hrane iz recepta (ingver, limona ...). Popolnoma emulgira zelenje, limonina semena, ingverjeve vlaknine. Ko je cikel končan, dodajte preostale mehke sestavine iz recepta: jabolko, hruško, banano, pokrijte in mešajte naslednjih 35 sekund. Na ta način se mešalnik prvih 35 sekund "posveti" le zelenju in ga zmelje precej bolje, kot če naenkrat vse skupaj zložimo v skledo. Ta dva cikla po 35 sekund bolje seseklja zelenje kot en cikel 90 "z vsemi sestavinami naenkrat. Ljubitelji zelene barve, poskusite to in videli boste enake rezultate, kot če bi delali v veliko dražjem mešalniku!

Več o mešalniku Omniblend V in o primerjavi s podobnimi mešalniki lahko izveste na prijateljskih povezavah: incrediblesmoothies.com in 3blenders.com

 

BLENDER OMNIBLEND- VGRAJENA VARNOST

 

Varnostno stikalo na spodnji strani: Če je rezilo v posodi pred vklopom motorja blokiran s trdnim predmetom (velika kost, žlica, nož ...), se bo to stikalo samodejno izklopilo, da prepreči blokiranje motorja. S ponastavitvijo stikala je mešalnik spet pripravljen za delo.

Nastavek in pogon na osnovi mešalnika (oblika gobe), je zasnovan tako, da v primeru, ko bi po nesreči med mešanjem v skledo padel (na primer žlica) zelo trden predmet, goba poči in pogon se ustavi. To preprečuje uničenje noža in sklede ter vas ščiti pred morebitnimi poškodbami.

Po mnogih zaporednih ciklih mešanja brez premorov, se lahko motor pregreje. Toplotna zaščita motorja bo začasno prekinila delovanje in zaščitila motor pred poškodbami. Počakajte 5-10 minut, da se motor ohladi in zaščita izklopi, nato nadaljujte z delovanjem. Čeprav toplotna zaščita obstaja, kot je opisano, boste na njo težko naleteli.

Posoda je narejena iz nezlomljivega kopolistestra Tritan brez BPA. S tovrstno močjo motorja, kovinskim sedežem in močnimi noži, se lahko steklena posoda pri vstavljanju kovinskih predmetov razbije in povzroči resne poškodbe. Zato se material BPA, imenovan tritan-kopoliester, uporablja namesto stekla, je trenutno nepremagljiv in enostaven za uporabo in čiščenje, izjemno varen pri zaščiti uporabnika v takih primerih. Material posode je enak tistemu, ki ga uporabljajo najdražje blagovne znamke mešalnikov.

Nož in ležaj noža sta vrhunske kakovosti, vendar veljata za potrošni material. Omogočajo vsaj 1000 povprečnih ciklov mešanja 35 ”. Rezilo in ležaji noža se obrabijo po številnih ciklih. Ko začne voda puščati skozi ležaj na dnu posode, je čas za novo posodo ali zamenjati nož z ležajem v servisni službi, ali pa ga kar pošljemo po pošti.

 

ZA BLENDERJE - VARNOST NA PRVEM MESTU!

Pred uporabo mešalnika preberite celotna navodila za uporabo in garancijski list!

Če so otroci v bližini, mešalnik izklopite iz vtičnice po vsaki uporabi! Če so vaši otroci radovedni in jih znajo vklopiti sami, bodite prepričani, da mešalnik varno shranjujete izven dosega otrok, kajti če mešalnik postane njihova igrača, potem je to življenjsko nevarna igrača! Ta mešalnik v "igri" brez problema zmelje različne gospodinjske predmete, za poškodbe oči, rok ali požara pa je dovolj le nekaj nepremišljenih sekund. Lastnik je dolžan zavarovati aparat pred otroki.

Nevarno je, ko mešalnik deluje, ne vstavljajte hrane v posodo s katerim koli predmetom!

Rezila so izjemno ostra - pri čiščenju se jih ne dotikajte s prsti!

Ne polivajte osnove baze aparata in motorja - osnova naj bo vedno suha!

Pri mešanju –delovanju aparata, je treba posodo pokriti.

Pri mešanju trde ali zamrznjene hrane (jame, led ...) držite posodo z roko.

Med mešanjem ne nagibajte mešalnika!

Če je potreba hrano potisniti na nož, ker nož ne prijema in hrane ne potegne navzdol v vrtinec (redko v kvadratni skledi), izklopite program in se nekajkrat dotaknite gumba PULSE, da "poskočite" hrano v posodo. Če tudi to ne pomaga, odstranite posodo, odprite pokrov in z leseno ali plastično žlico, potisnite hrano navzdol.

Postopek mešanja, če traja nekaj minut, lahko segreje tekočino do visoke temperature. Bodite izredno previdni pri tej vrsti delovanja, ni priporočljivo.

Ne napolnite posode z več kot 2/3 prostornine. Polna posoda pri mešanju lahko nekaj tekočine vrže iz pokrova, ta odvečna tekočina odteka od zunaj na stran posode do gumijaste podložke, kjer jo lahko zračno hlajenje motorja povleče v ohišje motorja - ta odvečna tekočina je glavni (in viden) vzrok za okvare motorja in elektronike, ki v tem primeru ni zajeta v garanciji!

 

Vse, kar bi morebiti še radi vedeli o mešalniku Omniblend V ali bi ga naročili, nam lahko vpašanje ali povpraševanje pošljete po e-pošti: info@bogart.si.

Dostava mešalnika je brezplačna, preko dostavne službe. OmniBlend  je na vašem naslovu v enem do treh dni.

 
FOTO GALERIJA
Omniblend v bogart vervita Omniblend v epp vervita Omniblend white (fruits) 1 180 165 Tm-800a box1  velika
VIDEO GALERIJA
JTC OmniBlend Demonstration Video
  Izdelki VerVita